Angleščina

Zakaj angleščina?

  • Učenci se ga v osnovni in srednji šoli učijo kot obvezen 1. oziroma 2. tuji jezik. Angleščino uporabljamo in slišimo na vsakem koraku, bodisi v medijih bodisi na spletu bodisi po poročilih. Postala je nepogrešljiv del svetovne družbe. Na uradnih delovnih mestih oziroma mednarodnih podjetjih, ki so se internacionalizirala, je angleški jezik tako rekoč nuja. Z vrhunskimi predavatelji bo kreativno učenje jezika postalo lahko, zanimivo in unikatno, domov pa se boš vrnil(-a) dobre volje in poln(-a) novega znanja. Pridi in usvoji angleščino na malo drugačen način!
  • Prištevamo jo med t. i. Linguo Franco oziroma prvi svetovni jezik, ki ga kot materni jezik govori/uporablja več kot 355 milijon prebivalcev po vsem Svetu.
  • »Jezikovni kamen spotike«, kjer se učenci pogosto srečajo in soočajo s težavami pri slovnici.
  • Angleški jezik je najbolj razširjen tuji jezik znotraj svetovnega gospodarstva, prava, trgovine, politike in nenazadnje industrije.
  • Z angleščino si boš na stežaj odprl vse karierne in poslovne poti v širni svet, od Daljnega vzhoda, preko zahodnega sveta pa vse čez lužo. Res se splača!
  • Hm, angleški jezik je prisoten na vsakem koraku, zato izkoristi priliko, da poglobiš in izboljšaš svoj jezik.

Kaj vam ponujamo?

Tečaj angleščine za odrasleTečaj angleščine za otrokeIndividualni tečaj angleščine – INŠTRUKCIJETečaj konverzacije

Tečaj angleščine za odrasle


Znotraj velikih mednarodnih podjetij je znanje vsaj enega tujega jezika brezdvomno zaželeno. Mnogokrat se slednje na službenih razgovorih pričakuje, zato brž rezerviraj svoj tečaj angleščine že danes in se pridruži nasmejani in strokovno podprti ekipi. Ekipa Nemko prisluhne vsem tvojim jezikovnim potrebam in tako zapolni vsako manjkajočo vrzel, ki ti bo tlakovala pot do uspeha in suverenega nastopanja ali izražanja.


Tečaj angleščine za otroke

V sklopu angleških delavnicah nudimo našim najmanjšim redna jezikovna druženja (v kolikor nam slednje dovolijo aktualni prepisi s strani NIJZ-a). Predšolski ali šolski otroci lahko med letom ali poleti obiskujejo v ta namen prav posebne otroške skupine, kjer predavatelj poskrbi za nepozabne šolske urice, polne smeha, iger, dobre volje in zvedavega raziskovanja (tudi zunaj v naravi).


Individualni tečaj angleščine – INŠTRUKCIJE

Ali tvojemu otroku ‘škripa’ angleščina? Ali se pojavljajo »večne« težave pri presnetih angleških časih (slovnici) in učenju nepravilnih glagolov? Je solata zmešnjave že tako gosta, da se komajda najde motivacija za učenje? Nič hudega – nasmejani in zelo odprti predavatelji najdejo rešitev za vsako še tako nerešljivo jezikovno zagato!


Tečaj konverzacije

Pridi in izgubi zadnje jezikovne strahove pred ‘neznanjem’. NE ZNAM pri nas ne obstaja! – S pomočjo naših učiteljev boš postal(-a) suveren(-a), ves strah pa bo izginil nazaj v nič. Poudarek tečaja leži na ustni konverzaciji, kjer se bo prevetrilo in poglobilo znanje poslovne angleščine.


TE ZANIMA VEČ? ODDAJ SVOJO PRIJAVO ŠE DANES!Foto:

  • Karin Rošker
  • Pixabay (https://pixabay.com/)
  • 123rf.com