JEZIKI

Zakaj izbrati jezikovno izobraževanje?

Jezikovna šola Nemko v sklopu vsebin ponuja jezikovna izobraževanja in inštrukcije nemškega, angleškega in slovenskega jezika. Na podlagi rednih jezikovnih druženj bodo šolarji, dijaki in odrasli slušatelji vseh starostnih kategorij s pomočjo zanimivih učnih vsebin, pestrih jezikovnih iger in ostalih didaktičnih pripomočkov hitro, natančno in kreativno usvojili želeno znanje.

Odpošlji nam svojo prijavnico še danes in se pridruži motiviranemu in kompetentnemu “teamu” predavateljev.


Kaj vam ponujamo?

Tečaji nemščine Tečaji angleščineTečaji slovenščine

Tečaj nemščine


Jezikovna šola Nemko nudi začetne in nadaljevalne tečaje nemškega jezika. Ker je ekipa zelo fleksibilna in prisluhne vsem tvojim željam, se dinamično prilagodimo vsem jezikovnim zahtevam, ki jih z veseljem izpolnimo. Ni važno, ali imaš predznanje ali ne – tukaj smo, da skupaj zgradimo kvaliteten jezikovni most med Slovenijo in sosednjo Avstrijo oziroma Nemčijo ali Švico.


Tečaj angleščine

Angleščino uporabljamo in slišimo na vsakem koraku, bodisi v medijih bodisi na spletu bodisi po poročilih. Postala je nepogrešljiv del svetovne družbe. Na uradnih delovnih mestih oziroma mednarodnih podjetjih, ki so se internacionalizirala, je angleški jezik tako rekoč nuja. Z vrhunskimi predavatelji bo kreativno učenje jezika postalo lahko, zanimivo in unikatno, domov pa se boš vrnil(-a) dobre volje in poln(-a) novega znanja. Pridi in usvoji angleščino na malo drugačen način!


Tečaji slovenščine

V Sloveniji ima vsaka vas svoj glas, zato je pri pisni ali ustni konverzaciji pravilna raba slovenščine poglavitnega pomena. Kot v šoli kot doma in službi je pravilna zborna raba slovenščine danes žal precej redek pojav, a s pravilnim in strokovnim pristopom lahko slednje odpravimo. Ker je slovenski jezik v osnovni ali srednji šoli naslednji ‘jezikovni kamen spotike’, se (po)trudimo, da šolar v najkrajšem času usvoji vso potrebno znanje, ki ga potrebuje za suveren nastop in test.


TE ZANIMA VEČ? ODDAJ SVOJO PRIJAVO ŠE DANES!Foto:

  • Pixabay (https://pixabay.com/)
  • 123rf.com