O nas

TEČAJI ANGLEŠČINE IN NEMŠČINE

Nemko že šesto leto zapored nudi tečaje nemškega in angleškega jezika za cel spekter ljubiteljev tujih jezikov, od najmlajših do najstarejših.

Med nabor storitev spadajo:

   • začetni in nadaljevalni individualni tečaji,
   • individualni tečaji,
   • tečaji v dvoje,
   • skupinski tečaji za odrasle in podjetja,
   • jezikovne delavnice za osnovnošolske ter srednješolske otroke,
   • inštrukcije nemščine in angleščine za vse šolarje.

Pridruži se nam na zabavni poti znanja tujih jezikov. Osvoji splošna znanja tujega jezika, podkuj svoje znanje, odpravi težavna področja, ali pa enostavno izpili svoje znanje tujega jezika na določenem področju.

POMOČ PRI UREJANJU DOKUMENTACIJE ZA DELO ali IZOBRAŽEVANJE V AVSTRIJI

Iščete zaposlitev v Avstriji ali Nemčiji? Se mučite z vso potrebno dokumentacijo za zaposlitev v nemško govoreči državi? Nemko je pravi naslov za vas. Poskrbeli bomo, da se seznanite s potrebnimi informacijami glede dokumentacije za delo ali izobraževanje v Avstriji. V kolikor potrebujete uradni prevod overjen s strani notarja, poskrbimo tudi za to. Morda potrebujete življenjepis ali spremno pismo? Oglasite se pri nas.

Če s svojim podjetjem vstopate na tuj trg, pri nas najdete vse potrebne informacije in napotke.

PREVAJANJE IN LEKTORIRANJE

Prevode nemškega in angleškega jezika opravljajo naši profesionalni prevajalci. Nudimo prevode diplomskih in magistrskih povzetkov, diplom, dokumentov, priročnikov, in še vrsto drugih tekstov.

Nudimo tudi lektoriranje slovenskih tekstov, ki jih opravlja naša slavistka z dolgoletnimi izkušnjami.

EKIPA NEMKO

Nemko sestavlja nabor profesionalnih in prijetnih strokovnih sodelavcev. To je »team« fleksibilnih, inovativnih, profesionalnih in prijetnih učiteljev ter prevajalcev, ki so podučeni na vseh možnih področjih. Naš moto je: »Ne znam« NE obstaja / »Nisem nadarjen za jezike« je zgrešeni mit. Zagotovo boste z njimi vzljubili znanje tujih jezikov.

POVEŽITE SE Z NAMI

Poučevanje in prevajanje Nemko, Jasna Kraker s.p.

Kontakt: Jasna Kraker

Naslov:
Koroška cesta 61a
2360 Radlje ob Dravi

Telefon: 031 794 087
E-pošta: jasna@nemko.si