Otroci


Kaj vam ponujamo?

Otroci 4–6 letOsnovnošolciSrednješolci

Otroci 4–6 let


S pomočjo rednih jezikovnih delavnic oziroma skupin, ki potekajo bodisi čez leto bodisi poleti, naši malčki nezavedno in kreativno usvajajo novo tujejezično znanje. In kako slednje poteka pri nas? Učimo se s pomočjo (likovnega) ustvarjanja, tujejezičnih iger, pobarvank, pesmic, glasbe … Po modernih didaktičnih učnih prijemih se za vsakega malčka maksimalno potrudimo, da od delavnic odnese karseda največ.


Osnovnošolci

Kot omenjeno, ponuja Jezikovna šola Nemko tujejezične inštrukcije, kjer lahko osnovnošolci nadoknadijo zamujeno in/ali pomanjkljivo šolsko znanje, ki ga potrebujejo za preizkuse znanja. Ker se učitelji zavedamo pomena praktično naravnanega pouka in sodobnega pedagoškega pristopa, koncipiramo učno uro tako, da šolar od nje odnese karseda veliko in pri preverjanju znanja enostavno ‘raztura’.


Srednješolci

V Jezikovni šoli Nemko imajo srednješolci možnost ponoviti, nadoknaditi in nadgraditi svoje tujejezično znanje. Predavatelji se še predobro zavedamo pomena praktično vsebinsko naravnanega pouka, kjer ne smejo manjkati motivacija, sodoben pedagoški pristop in zanimiva učna literatura/vsebina, ki olajša učenje slovnice in širjenje besedišča. Prepričaj svojega srednješolca še danes, da se vpiše na enega izmed naših tečajev. Skupaj zmoremo premikati jezikovne gore!


TE ZANIMA VEČ? ODDAJ SVOJO PRIJAVO ŠE DANES!


Foto:

  • Karin Rošker
  • Pixabay (https://pixabay.com/)
  • 123rf.com