Prevodi


Kaj vam ponujamo?

PrevajanjeLektoriranje

Prevajanje


Predavatelji Jezikovne šole Nemko smo v okviru izobraževanja pridobili ogromno izkušenj s področja prevajanja poljudnoznanstvenih in (pol-)strokovnih besedil. Z natančnimi, hitrimi in cenovno ugodnimi prevodi se potrudimo zadostiti vsem zadanim zahtevam in željam.

V preteklosti smo imeli priložnost sodelovati z večjimi lokalnimi podjetji, kjer smo nabrali ne samo dodatnega kvalificiranega znanja, temveč razširili svoje ponudbe. Posamezniki in podjetja Koroške in Podravske statistične regije nam z rednimi naročili zaupajo svoja besedila, ki jih prevedemo v nemški in/ali angleški jezik ter obratno v materni jezik – slovenščino.

A pozor: Prevajamo tudi povzetke seminarskih, diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog. Ker redno sodelujemo s študenti in profesorji Filozofske fakultete Univerze v Mariboru, vemo, kaj študent/profesor potrebuje, in kje se lahko ognemo še tako velikemu kamnu spotike.


Lektoriranje

Jezikovna šola Nemko ponuja znotraj nabora storitev lektoriranje seminarskih, diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog/povzetkov. V kolikor potrebuješ hiter in kompetenten jezikovni pregled motivacijskega pisma, življenjepisa in/ali kakšnega drugega (poljudnoznanstvenega ali (pol)strokovnega) besedila, ki si ga spisal(-a), nam brž piši in sestavili ti bomo ponudbo.

Ker imamo s tega področja večletne izkušnje in redno sodelujemo s koroškimi in podravskimi podjetji ter ustanovami, se maksimalno potrudimo, da ustrežemo vsem tvojim zahtevam in željam.


TE ZANIMA VEČ? ODDAJ SVOJO PRIJAVO ŠE DANES!


Foto:

  • Karin Rošker
  • Pixabay (https://pixabay.com/)